Spoed

Tijdens de openingstijden kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de praktijk. Onze patiënten kunnen met spoedgevallen meestal op dezelfde dag terecht. De assistente zal in ieder geval op zo kort mogelijke termijn een afspraak met u maken.

Spoed avond en weekend

Als de praktijk gesloten is, kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met Dental365 te Ede 0318 611 888.
Voor spoedgevallen binnen onze openingstijden belt u met 0317-418017

Voor spoedgevallen met implantaten

(Ernstige) pijn na plaatsing van een implantaat is normaal en kunt u conform de voorgeschreven post-operatieve brief afhandelen. Een (na)bloeding is ongewoon en niet gangbaar. Neem binnen openingstijden contact op met de praktijk op 0317-418017 of stuur een e-mail naar onderstaand adres. Een los implantaat, een los dopje en een losse kroon kunnen tot later wachten. U hoeft daarvoor geen spoedbehandeling te ondergaan. Bewaar alle onderdelen goed en neem die mee naar uw afspraak in der praktijk. 

Bij twijfel kunt u altijd een email sturen naar: pijnklacht@ptiw.nl. Deze komt direct op de telefoon van de implantoloog binnen en wordt ook buiten openingstijden gelezen. 

Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden in de e-mail. Er wordt contact met u opgenomen. Het is vaak niet verstandig om naar Dental 365 te gaan met implantaat gerelateerde problemen.
 

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden:
Nabloedingen, ongelukken, ernstige ontstekingen met zwelling en koorts, evenals ernstige klachten waarvan de behandeling in redelijkheid niet kan wachten totdat wij weer aanwezig zijn.

Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365 Spoed Tandartsen Ede-Wageningen. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Ede-Wageningen op tel: 085 - 0189464 of 0318-611888

• Bij het bellen: houdt uw BSN-nummer bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.
• U dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
• U dient uw consult en/of spoedbehandeling bij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard. U kunt niet contant betalen.

Let op: De tandartspost in ziekenhuis de Gelderse Vallei is gesloten. U kunt daar niet meer terecht
© Copyright 2023 - Van Eekeren | Toxopeus Tandartsen
Ontwerp CUP Design  |  Website LinkmasterMonkey