De tandartsenpraktijk

van Eekeren | Toxopeus tandartsen

Algemene praktijk voor tandheelkunde

Van Eekeren | Toxopeus Tandartsen is een overzichtelijke, laagdrempelige, moderne en vriendelijke praktijk waarbij u – als patiënt – en uw gezin centraal staan. Kinderen zijn bij ons dan ook meer dan welkom.

Naast de reguliere zorg zijn bij ons in de praktijk alle tandheelkundige behandelingen mogelijk, zoals een afspraak bij de mondhygiënist, uitgebreide reconstructieve tandheelkunde, facings, klikgebitten en implantaten.

Verwijspraktijk voor implantologie

Van Eekeren | Toxopeus Tandartsen is hét verwijsadres voor tandartsen en andere verwijzers voor diagnostiek van en behandeling met implantaten. Hierbij kunt u denken aan chirurgische kaakcorrecties ten behoeve van implantaten, het plaatsen van implantaten en het vervaardigen van een prothetische voorziening op de implantaten.

Deze voorzieningen kunnen variëren van een klikprothese tot uitgebreide behandelingen met vast kroon- en brugwerk en herstel na trauma’s door middel van implantaten. Wij werken voornamelijk met implantaten van de Zwitserse firma Straumann. De duurzaamheid en veiligheid van haar producten zijn in langjarig wetenschappelijk onderzoek veelvuldig aangetoond.

Moderne technieken

Wij werken met de modernste technieken en materialen en investeren voortdurend in het up-to-date werken. Denk hierbij aan ‘happen’ zonder afdrukpasta, maar met een digitale intraorale scan. Daarnaast maken we ook gebruik van 3-dimensionale röntgentechniek, waardoor we implantaten computergestuurd kunnen plaatsen. Voor elke behandeling kiezen wij de zorg die specifiek voor uw mond van toepassing is. Uw zorgvraag staat centraal, terwijl wij ons op de inhoudelijke, professionele tandheelkundige standaard zullen toeleggen.

Kwaliteitswaarborg

Onze praktijk is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandheelkunde (KRT). Daarnaast is onze implantoloog erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

Wij werken uitsluitend samen met tandtechnische laboratoria waarvan wij zeker weten dat hun werkstukken voldoen aan de te stellen kwaliteitseisen met betrekking tot duurzaamheid en biologische veiligheid. Het spreekt voor zich dat al dit werk in Nederland vervaardigd wordt.

De praktijk

De praktijk is al 40 jaar een bekend adres, onder de naam van onze voormalige (nu gepensioneerde) collega P.G. Kruijt, in Wageningen voor zowel onze patiënten als onze verwijzers. In 2019 is de praktijk volledig verbouwd en vernieuwd, en voorzien van de nieuwste technologie, zowel op tandheelkundig gebied als op het gebied van duurzaam werken.

Wij zijn er trots op dat we volledig gasvrij kunnen werken, onze energie opwekken met zonnepanelen en ons pand kunnen verwarmen en koelen door middel van een luchtwarmtepomp. Zo dragen wij in onze praktijk bij aan een goede en gezonde toekomst! Daarbij hebben wij de praktijk ook een natuurlijke uitstraling gegeven, waarin patiënten zich goed en veilig voelen. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren hebben we een prettige sfeer gecreëerd, zowel voor ons als eigenaren en werknemers als voor onze patiënten.

Onze gehele praktijk biedt meer dan voldoende ruimte om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden vanwege het coronavirus.
© Copyright 2023 - Van Eekeren | Toxopeus Tandartsen
Ontwerp CUP Design  |  Website LinkmasterMonkey