Afspraken | Inschrijven

Inschrijven nieuwe patiënten

Wij willen niemand teleurstellen en iedereen de gelegenheid geven om zich aan te melden in onze praktijk.
Bel of mail gerust naar de praktijk om te informeren wat de mogelijkheden zijn.
U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0317 418 017, of ons mailen via
info@ptiw.nl.

Afspraak maken

Wij behandelen altijd op afspraak. Na elk bezoek maken we aan de balie een vervolg- en/of controleafspraak. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen 0317 418 017, of ons mailen via info@ptiw.nl.

Afspraak wijzigen of annuleren

Uiteraard kan het voorkomen dat u op het moment van een afspraak verhinderd bent. Laat ons dit alstublieft tijdig weten, zodat wij de mogelijkheid hebben om de gereserveerde tijd ten gunste van een andere patiënt te gebruiken. Bel daarom ten minste 24 uur van tevoren af. Indien u uw afspraak vergeet of te laat afzegt, kunnen de kosten van die gereserveerde tijd (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Wijziging persoonsgegevens

Is er iets veranderd in uw persoonlijke gegevens? Dan stellen wij het bijzonder op prijs indien u de wijziging zo snel mogelijk aan ons doorgeeft, telefonisch of via de mail.

Wijziging medische gegevens

Om u optimale mondzorg te kunnen bieden, is het voor ons belangrijk dat u ons op de hoogte houdt van eventuele veranderingen in uw medische gegevens. Geef wijzigingen daarom aan ons door, ook als wij er niet meteen naar zullen vragen. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.
© Copyright 2023 - Van Eekeren | Toxopeus Tandartsen
Ontwerp CUP Design  |  Website LinkmasterMonkey